TOTAL DENMARK

Total Denmark indbød i foråret en række leverandører til en licitation omkring leverance af olieudstyr til firmaets kunder.

Licitationen blev vundet af Stenhøj DK A/S, der ved årsskiftet fik tilført nye kompetencer på netop dette område med ansættelsen af Jesper V. Jensen der har mere end 17 års erfaring indenfor olie- og ventilationsudstyr til blandt andet autobranchen.

Som et led i opstarten af samarbejdet besøgte TOTAL Denmark for nyligt Stenhøj DK på firmaets lokation i Barrit.

”Vi er glade for at kunne præsentere det nye samarbejde med en så anerkendt leverandør som Stenhøj DK, og da vi lægger stor vægt på et tæt og langvarigt samarbejde med såvel leverandører som kunder, har det været naturligt at besøge Stenhøj DK for at få skabt nogle gode og tætte relationer til firmaet” udtaler Ole Osric, Salgschef for TOTAL Denmark.

Søren V. Olesen, Direktør Stenhøj DK udtaler: ”Det er naturligvis vigtigt at vi får et godt kendskab til hinandens organisationer og nøglepersoner i forhold til det daglige samarbejde. Vi er beærede over at blive valgt som leverandør til TOTAL og deres kunder – vi ved hvilken professionalisme de tilgår markedet med, og er overbeviste om at vi får et godt og langvarigt samarbejde.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *